Fotograf profesionist Constanta

Ca fotograf profesionist partea de fotografie comercială este reprezentata în mare măsură și de fotografia culinară, fotografia pentru HORECA (hoteluri și proprietăți Air BNB, restaurante și cafenele) și fotografia de portret ocupațional și standard…..mai multe detalii

În ceea ce privește fotografia culinara mâncăm mai întâi cu ochii. Fie comandam on line fie comandam la masa, fotografia culinara ajuta mult,  este acel amuse bouche care ne aduce aproape de gust și ne pregătește papilele gustative pentru experiență culinara. 
 
Am făcut fotografii pentru meniuri în restaurante din Constanta și nu numai.  Am făcut atât fotografie de mood (fotografie creativa care pune produsul în perspectiva) cât și fotografie descriptivă care poate fi folosită în aplicațiile pentru comenzile online și în meniurile de restaurant. 
Fac fotografie culinară de câțiva ani buni, fotografia culinara de mood/atmosfera merge mana în mana cu partea de food styling. Food Styling-ul scoate în evidenta felul de mâncare (dish pentru vorbitorii de … română :D) atât prin folosirea recuzitei cât și prin intervenția asupra dish-ului în sine. Luminile și recuzita pun produsul in context și ii oferă un impact mai mare.
 
Pe langa fotografia culinara fac și fotografie imobiliara. Este tipul de fotografie care se ocupa de fotografia pentru hoteluri, “locații” de închiriat, airBNB, pensiuni, cafenele, cabinete medicale și nu numai. 
Este important ca un potential client sa știe cum arata locul in care va merge, sa poată sa isi dea seama cât de mare este camera, ce utilități sunt in pensiune, ce opțiuni de așezare la masa sunt in cazul unui bistro. De aceea fotografia imobiliara este cheia in a familiariza viitorul client cu business-ul respectiv înainte ca acesta sa interacționeze direct.
 
Sunt fotograf profesionist Constanta (acopăr zona Constanta). În viitorul (cât mai) apropiat mă voi reloca din Otopeni în județul Tulcea. Planul este sa localizez in Constanta și Tulcea afaceri pe care sa le pot ajuta cu imaginile pe care le creez. 
 
Presupun ca ești aici pentru ca ai nevoie de fotografii profesionale pentru afacerea ta.
Dacă e așa, eu fotografiez produse (fie generice, fie mâncare) și portrete. 
 
Fotografia culinara reprezintă o parte relativ importanta din portofoliu meu. In Constanta am făcut fotografie profesionala culinara pentru Ammos, doi-trei ani la rând. Am mai făcut fotografie culinara pentru Pagaia, in Mamaia.     
 
Fotografiez aproape orice și aproape oricând, cu implicare și deschidere și îmi aduc maximul de pricepere și cunoștințe în ceea ce fac. Încerc sa găsesc soluții la problemele care apar și sa găsesc modalități de a lucra cât mai eficient. 
 
Am fotografiat stilouri de lux, eprubete, ciorbe și fripturi, pantofi și sali de fitness, cabinete stomatologice, cabinete medicale. Primesc prin posta produsele, le fotografiez și apoi le trimit înapoi. Excepție fac ciorbele și fripturile. Pe acestea nu le trimit înapoi, am încercat dar curierul a zis ca nu e in fisa postului.
 
Pe langa cele de mai sus fotografiez portret. Fac fotografie de portret corporate, in studio sau la sediul clientului. Fotografiez petreceri corporate, evenimente și lansări de produse diverse. Aici găsiți o galerie de imagini cu fotografii de portret.
Orice se poate vinde poate și va fi fotografiat. De mine.
 
In secțiunea de fotografie de produs sunt “fotografii pe alb”, tot acolo mai sunt și fotografii de life style și/sau de mood.
Ambele tipuri de fotografii sunt necesare unei afaceri, fiecare având scopuri și public diferit. Fotografiile pe alb sunt, descriptive și informative, arata produsul așa cum e.
De exemplu, pentru food se folosește în aplicații de tip Glovo, Food Panda și platformele de comanda on line unde vedeți meniul așezat pe o farfurie albă, pe un fundal alb.
 
Același fel de mâncare poate fi amplasat într-un cadru unde exista recuzita și umbre.
Genul acesta de fotografie (fotografie de mood, sau de LifeStyle) va scoate in evidenta și reprezintă amprenta personala a business-ului pe care îl aveți. Aceasta este fotografia care aduce individualitate afacerii Dvs. Aceasta e fotografia care rămână în memoria afectiva a clientului potențial.
 
Ce se întâmplă cu un client care caută un produs pe internet și găsește același produs pe mai multe site-uri. Ce tine minte potențialul client când produsul este prezentat  cu fotografiile oficiale “de la furnizor” și când toate sunt la fel? Cum face alegerea între ele?
Cum va ști sa ajungă pe site-ul afacerii tale?  Cum va alege sa cumpere de la tine?
Aici este importanta fotografia de mood, de stare, fotografia care da personalitate și care spune o poveste și nu degeaba o fotografie face cât o mie de cuvinte
 
Am crescut cu povesti, avem creierul gata sa consume povesti și imaginile de lifestyle exact asta sunt. Povesti, povesti care sunt ținute minte și consumate fie pe loc fie mai târziu de către potențialii clienți.
 
Ca fotograf profesionist Constanta (și de ce nu Mamaia) pot sa creez aceea imagine care sa va diferențieze afacerea. Plasez produsul într-un context iar rezultatul e reprezentat de imagini care nu rămân doar pe retina clientului ci ii merg direct la suflet.
 
Astfel ca, dacă ai nevoie de un fotograf profesionist pentru restaurantul, hotelul, bistro-ul, cafeneaua, apartamentele de airBNB sunt pe receptie.
Sunt Cătălin și fotografiez. Orice și oricând dar niciodată oricum. 
Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

× Cum te pot ajuta?