FOTOGRAFIE DE PRODUS

Fotografie de produs inseamana fotografierea produselor pentru prezentarea lor in mediul online….mai multe detalii

Ce găsiți în această secțiune a site-ul fotografie de produs?

În această secțiune a site-ului veți găsi fotografii de produse pe care le realizez în diverse domenii de activitate comercială.

Veți găsi fotografii pentru ambalaje, fotografii pentru industria farmaceutică (cutii, medicamente, etc.), fotografii pentru comerțul cu materiale de construcții și decor (cărămizi, calorifere, mobilier, casete de prezentare, etc.), fotografii cu diverse obiecte mici și medii (ceasuri, case de marcat, accesorii pentru animale, etc.)

Abordarea fotografică în fotografie de produs:

Din punctul de vedere al abordării în fotografia de produs există două moduri de fotografiere: produsul fotografiat pe alb și produsul fotografiat în lumină de accent.
Ambele variante sunt potrivite pentru orice produs, alegerea uneia dintre variante fiind dată de mediul în care va apărea fotografia.
Fotografia pe alb (cu produsul decupat din fundal) poate fi folosită într-un site pentru comenzi online. Abordarea descriptivă ajută potențialul client să absoarbă informația vizual fără să fie nevoie să mai parcurgă text.

Ce spun clienții despre fotografie produse

În cazul cumpărăturilor online peste 65% dintre clienți spun că primează calitatea, claritatea și detaliile imaginii. La fel de bine fotografia de produs pe alb poate fi folosită într-un catalog tipărit sau un newsletter pentru client.

Fotografie produse, fotografie pentru emoții

Fotografia în care se folosesc lumini de accent se adresează laturii emoționale a potențialului client. Multe dintre cumpărăturile noastre au la bază impulsul nu doar nevoia sau decizia rațională.

Dacă două produse au aceleași caracteristici, fac același lucru și au fotografii pe alb la fel de bune, atunci diferența o va face povestea spusă și anume senzația pe care clientul o va avea în momentul achiziției produsului sau în timpul utilizării acestuia.

Acest lucru este realizabil prin fotografia de “mood” sau de “lifestyle”. Fotografia de mood este acel tip de fotografie de produs în care sunt evidențiate anumite trăsături sau caracteristici. Aceste trasaturi susțin povestea care însoțește produsul, poveste regasita pe retelele de socializare sau in pliante de prezentare.

Decizia de cumpărare influențată de fotografia de produs

Fotografia de produs influențează în mod direct luarea unei decizii de cumpărare. Fotografia de produs are o importanță foarte mare în ceea ce privește rata de conversie și retenție a clientului în magazinului online.

O calitate superioară a fotografiei de produs îmbunătățește cifrele pe care le urmărim cu toții atunci când activăm în online. Fotografia de produs este imaginea vânzătorului pentru că o fotografie de calitate reflectă profesionismul și excelența în afaceri a vânzătorului.

Editarea in fotografia de produs

Produsele fotografiate pot fi decupate, adica fundalul este indepartat si devine transparent. In locul acestui fundal se poate pune fundal alb. Diferenta intre un produs fotografiat pe alb si varianta cu decuparea este ca avem flexibilitate si putem inlocui fundaul cu orice culoare. Avantajul clientului este dat de faptul ca poate plasa produsul intr-un pliant colorat si fundalul fiind inexistent spatiul din jurul produsului va fi exact culoarea pliantului.

Acelasi produs livrat in format transparent va putea fi folosit in reclame pentru instagram si/sau faceboo, in orice fel de vizualuri sau productii ulterioare. Am vorbit aici despre decupaje si despre inlaturarea fundalului. Editarea nu se opreste aici.

Se pot schimba culorile, se pot repara imperfectiuni, zgarieturi si alte mici defecte. Am spus mai sus ca editarea nu se face pentru a salva o imagine care a fost realizata defectuos ci mai degraba se face pentru a adauga valoare si pentru a scoate in evidenta produsul fotografiat.

Sunt fotograf profesionist din București iar mai multe despre mine o sa găsiți aici

O parte din fotografiile facute de-a lungul timpului o sa le gasiti aici

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

× Cum te pot ajuta?