Fotograf profesionist evenimente corporate

5 MOTIVE PENTRU A LUCRA CU UN FOTOGRAF PROFESIONIST EVENIMENTE CORPORATE​

Fotografie profesională pentru mediul corporate.

Fotograf profesionist pentru evenimente, petreceri corporate, conferințe, lansări de produse. Fotografie profesionale pentru conferințe și evenimente corporate, team building-uri și petreceri de Crăciun.

Sunt Cătălin Săvulescu, fotograf profesionist evenimente corporate, specializat în servicii de fotografie profesională pentru conferințe, lansări de produse și petreceri corporate.
CONTACTAȚI-MĂ ACUM

Cu un portofoliu bogat și experiență în industrie, sunt fotograful potrivit pentru a surprinde momentele decisive și pentru a transforma evenimentele dumneavoastră corporate (fie ele conferințe, team building-uri, lansări de produse sau petreceri corporate) în amintiri de neuitat și în consolidarea brandului companiei.

Fotografiez de la discursurile inspiraționale și momentele semnificative din conferințele dvs. până la prezentările lansărilor de produse și atmosfera plină de energie a petrecerilor corporate.

Sunt fotograful profesionist care surprinde esența și emoția fiecărui moment, cu grijă pentru branding și cu sensibilitate pentru oamenii din companie.

Contactați-ma astăzi pentru a discuta detaliile evenimentului corporate sau pentru a programa o întâlnire.

Cereți-mi o ofertă


Whatsapp

0721171268


Envelope

catalin@fotografie-produse.ro


Whatsapp


Envelope

Au avut încredere în mine:


Ca fotograf profesionist evenimente corporate am fotografiat pentru clienții de mai sus evenimente corporate, lansări de produse, aniversări, petreceri de firmă, petreceri de Crăciun si team building-uri. Pot face astfel de fotografii și pentru compania dumneavoastră.


CONTACTAȚI-MĂ ACUM


Fotograf profesionist pentru evenimente corporate

SEMINAR SIGNATURE BLONDES (look & learn) cu ROMEU FELIPE

Colorist de talie mondială

King of Brazilian Illuminage

Fotografie profesionalĂ pentru eveniment corporate

World Class (cea mai importantă competiție pentru barmani la nivel mondial).
Portret occupational, fotograf profesionist corporate

În timpul evenimentelor corporate pot realiza și portrete ocupaționale.


Fotografie petreceri corporate pentru companii/firme


CONTACTAȚI-MĂ ACUM

Prezentare cuptoare de pizza OONI


Fotografie profesionala pentru evenimente corporate

Ce spun clienȚii despre mine

Foarte usor s-a lucrat cu Catalin. S-a adaptat cu usurinta conceptului photo shootingului. Am apreciat indicatiile pe care le-a oferit modelelor si faptul ca am primit livrabilele in cateva zile. Mi-a placut ca a fost atent la detalii si la cerintele specifice pe care le-am avut. Fotografiile primite sunt calitative, luminoase si surprind perfect esenta pe care am vrut sa o punem in valoare prin acest proiect.
Madalina C.,
Interbrands Orbico
Am avut o colaborare extrem de buna pentru un eveniment de 3 zile.
Am primit pozele foarte repede, la sfarsitul fiecarei zile si au surprins exact momentele cheie ale evenimentului.
Multumesc!
Adina C.,
The Entrepreneurship Academy

CONTACTATI-MA ACUM


Fotograf profesionist evenimente corporate


Fotograf profesionist evenimente corporate

GIRP, Annual meeting & conference


Fotograf profesionist evenimente corporate

Prezentare Academia Europeană pentru Asistenți Medicali


Pregatirea barului pentru clienți cu House of Cocktails (bar mobil)

De ce ai contracta un fotograf profesionist evenimente corporate care să fotografieze evenimentul tău? Din cel puțin 5 motive:

  1. Un fotograf profesionist evenimente corporate are experiența și abilitățile necesare pentru a captura momentele importante ale evenimentului într-un mod care să reflecte imaginea companiei. Evenimentul va fi documentat intr-un mod profesionist si memorabil. Un fotograf profesionist este bine pregătit din punct de vedere tehnic și știe cum să se comporte adecvat la un eveniment corporativ. Respectă regulile de confidențialitate ale companiei, interacționează discret cu participanții și este atent la detalii importante.
  2. Fotografiile profesionale pot fi folosite pentru a crea un site web atractiv, pentru a crea materiale de marketing sau pentru a promova evenimentul pe rețelele de socializare. Aceste imagini sunt esențiale pentru a promova imaginea companiei și pentru a crea o impresie puternică asupra clienților și partenerilor de afaceri.
  3. Fotografiile profesionale sunt o modalitate excelentă de a păstra vie amintirea evenimentului pentru participanți. După ce evenimentul s-a încheiat, fotograful profesionist va lucra la selectarea celor mai bune imagini și le va edita. Acest proces include ajustarea culorilor, contrastului și luminii.
  4. Un fotograf profesionist este capabil să se miște rapid pentru a captura toate momentele importante ale evenimentului precum si elementele de branding si portretele participantilor. Fotograful profesionist va fotografia discursuri cheie, prezentari, activitati interactive.
  5. Un fotograf profesionist se poate ocupa de toate aspectele legate de fotografie, astfel încât clientul să se poată concentra pe desfasurarea evenimentului si pe interactiunile cu participantii la eveniment.Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care o companie apelează la un fotograf profesionist pentru evenimentul său corporate. Folosirea unui fotograf profesionist pentru evenimentele corporate aduce multiple beneficii, inclusiv imagini de calitate superioară, expertiză, creativitate artistică și economie de timp. Investiția în serviciile unui astfel de fotograf este esențială pentru a asigura succesul și impactul pozitiv al evenimentului dumneavoastră corporativ.

Despre mine mai puteți citi aici.

PreȚ/Tarif

Tarif fotografie eveniment corporate

Tariful pentru fotografierea unui eveniment corporate incepe de la 500 de lei pe ora.

Tariful este valabil pentru evenimentele de cel putin doua ore.

Tariful pentru evenimentele corporate cu o durata mai mare scade cu durata acestuia.

Se livreaza un numar minim de 100 – 350 fotografii, numarul acestora depinde in mod direct de durata si anvergura evenimentului.

La cerere pot livra imagini si on site astfel incat acestea sa fie partajate pe social media în timpul desfășurării evenimentului.

In pret este inclusă editarea standard (contrast, luminiozitate, corectii de acutanță, parametri generali de imbunatatire ai imaginii).

Tariful pentru evenimentele de o zi (8h consecutive) porneste de la 3500 lei. Tariful este valabil pentru Bucuresti sau imprejurimi (Ilfov).

Pentru evenimentele care se desfasoară în țară vă pot face o oferta personalizată. Ofertele care necesita deplasare includ cheltuieli de transport si de cazare.

Tarifele de mai sus nu au inclus TVA si sunt orientative.

In cazul în care este nevoie pot recomanda servicii conexe (al doilea fotograf, cameraman, cabina foto si DJ).


CONTACTAȚI-MĂ ACUM


Whatsapp

0721171268


Envelope

catalin@fotografie-produse.ro


Whatsapp


Envelope

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

× Cum te pot ajuta?