Fotograf profesionist Tulcea, Constanta, Brăila 

Salut,

Sunt fotograf profesionist și pentru zona Tulcea, Constanta și Brăila.
Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că ai nevoie de fotografii pentru afacerea ta. Iata cum te pot ajuta:

Fotografiez produse, fotografiez portrete. Nu e neaparat ordinea în care îmi place fotografia dar voi fotografia orice și aproape oricând, cu deschidere, cu implicare și cu maximul de cunoștințe și pricepere. In categoria de fotografie de produs intra evident fotografia culinara. Aici găsiți o galerie de imagini cu fotografii de portret.

Îmi place să pun subiectul în evidență, oricare ar fi acesta Am fotografiat de la stilouri de lux la eprubete, de la ciorbe la preparate din bucătăria moleculară, de la pantofi la săli de fitness, de la apartamente la oameni, de la corporatiști la petreceri de final de an și tot așa. Apropo, câteva imagini cu fotografie culinara veți găsi aici.

Orice se poate vinde poate și va fi fotografiat.

În viitorul nu foarte îndepărtat mă voi muta, împreună cu herghelia de câini și pisici din dotare, în județul Tulcea, undeva între Tulcea și Constanța. Îmi doresc să fotografiez pentru clienți din zona Brăila, Tulcea, Constanța, Dobrogea în general, atât litoral cât și deltă și zona uscată.

Am făcut fotografie culinară pentru restaurante din Mamaia și din Vama Veche și am făcut fotografie imobiliară pentru AirBnB în Constanța. In ultimii doi ani am avut câteva zile de deplasări in zona pentru proiecte fotografice.

De asemenea, am lucrat pentru clienți din Tulcea, care mi-au trimis la studio produsele pe care le comercializează.

 

In pagina de fotografie de produs veți găsi “fotografii pe alb” și o sa mai găsiți și fotografii de life style și/sau de mood.

Ambele tipuri de fotografii sunt necesare unui business, știți cum se zice “there’s no right or wrong here”. Fiecare dintre ele au scopuri și public diferit.

Fotografiile pe alb sunt, sa zicem informative, arata produsul așa cum e.

De exemplu la food va puteți gândi la platformele de comanda on line unde vedeți meniul așezat pe o farfurie albă, pe un fundal alb.

Același meniu îl puteți vedea într-un cadru unde exista recuzita și de ce nu umbre.

Genul acesta de fotografie (fotografie de mood, sau de LifeStyle) va scoate in evidenta și reprezintă amprenta personala a business-ului pe care îl aveți.

Gândiți-va ca un client caută un produs pe internet și găsește același produs pe 10 site-uri. Pe toate aceaste site-uri produsul este prezentat pe alb.

Ce și cum retine potențialul client când produsul este prezentat cu fotografii “de la furnizor” și când toate arata la fel? Cum vă alege?

Va știi oare sa știe pe ce site sa ajunga sa facă comanda pentru produsul respectiv?

 

Cum va alege sa cumpere de la business-ul Dvs.?

 

Aici intra in scena fotografia de mood, de aceea de multe ori e bine ca fotografia pe alb este bine sa fie dublata de un set de imagini de mood.

Produsul fotografiat într-un anume context, cu lumini, cu umbre, cu atmosfera va spune o poveste și pana la urmă asta ne place și asta ne atrage: POVESTEA. Ascultam povesti, citim povesti și suntem atrași de poveste fie ca realizam asta sau nu in mod conștient.

Ca fotograf profesionist Tulcea, Constanta (fotograf pentru aceste zone) pot face asta pentru business-ul Dvs.

Pot pune produsul intr-o poveste și pot crea acele imagini care sa rămână in memoria clientului Dvs.

Sunt în mod special atașat de Dobrogea, a fost dragoste la prima călătorie, de aici și dorința de relocare. Între timp am cunoscut oameni minunați cu care am avut colaborări fructuoase de-a lungul anilor.

Da, obiectivul foto 😀 imediat pe care îl am este sa lucrez ca fotograf profesionist Tulcea, Constanta (pentru aceste zone, de fapt pentru toată Dobrogea)

Astfel, dacă ai un restaurant, hotel, bistro, cafenea, food-truck, dacă ai apartamente de închiriat sau construiești case, dacă vinzi pantofi, haine, bijuterii sau cosmetice, dacă vrei portret business sau fotografii care sa arate lumii ceea ce știi să faci cel mai bine, dă-mi un semn și-ți stau la dispoziție! Nu uita, mă găsești ca fotograf Tulcea, Constanta (de fapt cam in toata Dobrogea).

Sunt Cătălin și să fac fotografie e tot ce știu 😀

 

Sugestii de servire

Fotograf profesionist Tulcea, Constanta, sugestii de servire, crenvursti pe un tocator de lemn

Aveți aici un exemplu de fotografie de mood și mai jos o fotografie cu același produs, prezentat pe alb, exact genul de fotografie pe care îl vedeți în cataloagele magazinelor de tipul “Cash and Carry”

Fotograf profesionist Tulcea, Constanta, pachet de crenvursti de vita Meda

Fotograf profesionist Tulcea, Constanta, Pachet de crenvursti

Fotograf profesionist Tulcea, Constanta, interior de casa, usa deschisa bucatarie

Fotograf profesionist, fotografie profesionala, fotografie imobiliara

Fotograf profesionist Tulcea, fotografie de cofetărie, pere fierte in vin

Detaliu cu lumina faina chec cu pere fierte in vin

Închei cu articolul Fotograf profesionist Tulcea, Constanta, Brăila aici și va mulțumesc pentru timpul pe care l-ați petrecut pe site.

 

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com

× Cum te pot ajuta?